Ta vare på bil interiøret ditt med Renapur skinnbalsam!

Blant norske bilkjøpere i dag blir det mer og mer vanlig å investere i skinninteriør når det skal krysses av på utstyrslista. Selv om dette er kostbart, er det ofte en fornuftig investering. Et bil interiør i skinn tåler hard bruk av både store og små passasjerer, er enkelt å rengjøre samtidig som det kan holde seg vakkert og mykt og framstå som nytt i mange tiår, men dette forutsetter riktig skinnpleie! I motsetning til syntetiske stoffer, trenger skinn jevnlig tilførsel av naturlig fett for å opprettholde samme egenskaper som da det var nytt.

Med Renapur Skinnbalsam er bilinteriøret ditt i de beste hender; det er et 100% naturprodukt og består av jojoba-oljer og bivoks, som både pleier og impregnerer skinninteriøret, samtidig som det henter fram og fornyer den originale fargen skinnet hadde som nytt.

Rengjør først skinninteriøret med mildt grønnsåpevann og klut. Deretter masseres Renapur Skinnbalsam inn i skinnet ved bruk av svamp. Etter behandlingen tørkes overskytende skinnpleiemiddel av med en lofri klut. Ønsker man en ekstra slitesterk og vakker overflate kan man deretter polere lett med en mikrofiberklut.
Behandlingen bør gjennomføres en til to ganger årlig, avhengig bruk. Vårt tips er å gjøre det når du legger om fra vinter- til sommerdekk, så er interiøret klart for sommerens sterke solstråler og ferieturer.

OBS: Renapur skinnbalsam egner seg til bruk på alle typer glatt skinn og lær, samt skai. Renapur Skinnbalsam bør ikke benyttes på nubuck, anilin skinn, semsket skinn, alcantara eller andre børstede/ru skinnprodukter.

Skriv komentar

Komentarer må godkjennes før de blir publisert