Motorsykkeldressen din bør vare i mange, mange år, men det forutsetter riktig skinnpleie!

En MC-dress i skinn er en forholdsvis kostbar investering i livsviktig utstyr. Det handler om sikkerhet og brukervennlighet, men også som utseende.
Heldigvis kan en god skinndress til MC vare i mange sesonger, og med riktig stell holder den deg tørr og komfortabel i årevis.
Renapur Skinnbalsam er den beste pleie du kan gi kjøreutstyret ditt.

Dens naturlige ingredienser bestående av bivoks og jojoba-oljer sørger for å revitalisere skinnet og opprettholde dets naturlige vannavvisende egenskaper ved at skinnet blir riktig impregnert. Renapur skinnbalsam tilfører skinnet nødvendig smidighet og metter porene slik at du holder deg tørr mil etter mil. Renapur fungerer like godt på jakke og bukse i skinn, som på skinnhansker og sko/støvler.
Vi anbefaler følgende fremgangsmåte for stell og impregnering av MC-utstyr i skinn:

- Vask utstyret med en klut fuktet med mildt grønnsåpevann.
- Dette fjerner gammelt smuss og fett på en skånsom måte.
- Om nødvendig kan man også bruke en børste og grønnsåpevann og forsiktig børste av dressen dersom det er gjenstridige flekker av olje eller liknende.
- Tørk av utstyret med en lofri klut eller håndkle, eller la det henge og tørke noen timer.
- Påfør Renapur Skinnbalsam med den påfølgende svampen, og masser dette inn i skinnet.
- La plagget trekke til seg skinnbalsamen i ca 30 minutt, før du tørker av overskytende skinnbalsam med en lofri klut eller håndkle. Vi anbefaler også å børste av sømmene i produktet, dersom disse er sydd med organisk materiale, som for eksempel bomullstråd.
- For å oppnå ekstra glans og slitestyrke kan man deretter polere med en mikrofiberklut.

Vær obs på at Renapur Skinnbalsam kun bør benyttes på glatt lær, skinn eller skai. Ved bruk på nubuk, semsket skinn eller liknende materiale kan man få forandringer i fargen ettersom skinnbalsamen trekker inn i skinnet og impregnerer innenfra. Det kan også oppstå fargeforandringer dersom skinnproduktet har tørket ut eller ikke blitt impregnert på lang tid. Prøv derfor gjerne Renapur Skinnbalsam på et lite synlig område først.

En av våre kunder fortalte oss følgende historie:
Jeg hadde hatt den samme skinndressen i flere år, og hadde vel egentlig tenkt å skifte den ut siden jeg alltid ble våt når jeg kjørte motorsykkel i regnvær med den. Det ble imidlertid med tanken, og en dag skulle jeg fra Bergen til Oslo på MC. Det var meldt elendig vær med regn store deler av veien, så før avreise behandlet jeg den gamle skinndressen med Renapur skinnbalsam fra en boks jeg fant i kjelleren hos mine svigerforeldre. Regnet møtte meg rett etter avreise, og det regnet non-stop helt til Sandvika. Utrolig nok var jeg bare våt på hendene (jeg hadde glemt å impregnere hanskene…) og i halsen der glidelåsen var litt åpen! Skinndressen holdt meg tørr og varm i femti mil med regn! MC-dressen er med meg den dag i dag, og blir behandlet med Renapur før hver sesong.

Skriv komentar

Komentarer må godkjennes før de blir publisert